Dushi WebDesign

Dushi Design levert websites en e-commerce oplossingen
voor kleine en middelgrote ondernemingen op Curaçao. Professioneel,
helder maar vooral betaalbaar voor u als ondernemer.

Het WebDesign bureau

voor de bescheiden ondernemer!

Waarom kiezen voor Dushi Design? Natuurlijk, er zijn de grote bekende bureau’s op het eiland die een prima klus voor u kunnen doen. Echter, als u een kleine of middelgrote ondernemer bent op Curacao kunt u zich afvragen of die bureau’s eigenlijk wel bij u passen? En, dat is nu precies waar Dushi WebDesign het verschil maakt!

Contact ons

WordPress Open Source

De Dushi WebDesign projecten worden opgebouwd door gebruik te maken van het open source platform ‘WordPress’. Een zeer flexibel en uitbreidbaar platform wat in combinatie met de prijsstelling van Dushi Design de ideale combinatie is voor het mkb.

Maak afspraak

Wij zijn goed bekend met de

uitdagingen van een ‘kleine’ ondernemer.

Dushi WebDesign richt zich op het midden- en kleinbedrijf. En, dat is niet voor niets! Door onze jarenlange ervaring kennen wij de uitdagingen van een ‘kleine’ ondernemer als geen ander. We weten hoe je een concept, dienst of product succesvol moet vermarkten met behulp van o.a. internettechnologie en social media. Doordat we zelf ook klein zijn, zijn we tevens in staat om flexibel en snel in te springen op uw wensen en doelstellingen. Vele bedrijven gingen u al voor en daarom nodigen wij u graag uit om eens vrijblijvend met ons van gedachte te wisselen.

Contact ons

Sociaal Betrokken!

Dushi WebDesign voelt zich betrokken bij Curacao. Met enige regelmaat ontwikkelen wij websites voor non-profit organisaties. Vanzelfsprekend doen wij dit geheel kosteloos of tegen een sterk gereduceerd tarief.

Kitten Rescue Curacao

Kitten Rescue Curacao is een particulier initiatief voor de opvang van moederloze kittens.

I-Animal

I-Animal is a non-profit organization striving to better the welfare of animals in Curacao

Dierenbescherming

De Dierenbescherming Curacao draagt zorg voor veel dieren en kan uw steun goed gebruiken.